محمد صلي الله عليه وسلم

Professor the vice-chancellor meets with delegation of the Indonesian Institution named the good end
المصدر:Public Relations

Prof. Hassan Abbas Hassan, the OIU vice-chancellor, in his office in the university main campus, Thursday,19/11/2015  met with  delegation of the Indonesian Educational Institution which named the good end.  The meeting discussed aspects of joint scientific cooperation between the university and the institution in addition to the exchange of professors, students and the transfer of expertise and experience of the Omdurman Islamic University to Indonesia. In the meeting it was also the signature of a memorandum of understanding for the purpose of scientific achievement of many of the desired scientific objectives. The delegation invited Professor Hassan Abbas to visit the institution in Indonesia.
It is worth mentioning that the delegation included Ms. Mery Bema Stuti, adviser Foundation and Professor, Moussa Hebeis, the university vice chancellor, and Dr. Ahmed Said Zain, Director of the Institute. The institution includes kindergartens and primary and secondary schools and in addition to University comprises of three faculties, the Faculty of Economics, education and Daawa.

التقويم الجامعي

كلية الطب والعلوم الصحيه بالتعاون مع جامعة هوارد الأمريكيه بواشنطن ووزارتي الصحه الاتحاديه والولائية تستضيف البعثة الطبية من جامعة هوارد للسودان

إعلان عن وظائف شاغرة

تعتزم جامعة أم درمان الإسلامية إقامة إسبوع التخريج إعتبارا من يوم 2016/10/23م لخريجي الأعوام 2014-2015-2016م