General Directorate of Training and Development
المصدر:Public Relations

The General Directorate of Training and Development recently organized, the second meeting on the role of departments and training centers in Sudanese universities, Doha  Hall, , Abu Saad, Omdurman Islamic  University.
Prof. Afaf Ahmed, director of the Center, Professor Hassan Abbas Hassan, the OIU vice chancellor  and Prof. Tigani Mustafa, Minister of  country at the Ministry of Higher Education Addressed the Gathering, stressing on the importance of the training course in human rehabilitation and support elements of growth and development.
Gathering discussed four themes included the impact of training on performance, standardization of training curricula, and the focus of the training of trainers. It came out with many of the recommendations in this regard, we wish them to see the light soon, with Allah willing.

في إطار زيارته للسودان وزير التعليم العلى الموريتانى الدكتور سيدى ولد سالم يزور جامعة أم درمان الإسلامية

كلية الاقتصاد تنظم ندوة المتطلبات الاقتصادية والسياسية بعد رفع العقوبات :

مركز جامعة ام درمان الاسلامية الاستشاري الهندسي وفي اطار الشراكة بينه ومحلية ام درمان يقدم عرضا لدراسة تاهيل وتطوير المسرح القومي بام درمان

كلية الاقتصاد بالجامعة تنظم ورشة مقومات إنشاء برنامج اقتصاد إسلامي نموذجي..

إحتساب

تعتزم جامعة أم درمان الإسلامية إقامة إسبوع التخريج إعتبارا من يوم 2016/10/23م لخريجي الأعوام 2014-2015-2016م

حفل التخريج20/10/2016

إحتفالات الجامعة بتخريج الدفعات 2007م حتى 2013م